Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Hieronder de bezorgtabel van PostNL:

 

Gepost vóór 15.00 uur op:        Bezorgd op:
Maandag                                       Dinsdag
Dinsdag                                         Woensdag
Woensdag                                    Donderdag
Donderdag                                   Vrijdag
Vrijdag                                           Zaterdag
Zaterdag                                       Dinsdag
Zondag                                          Dinsdag

 

Pakketpost

Onze pakketten worden bezorgd met pakketdienst PostNL. Zij bezorgen pakketten van maandag t/m zaterdag.  PostNL levert binnen Nederland voor 95% de volgende dag af. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL.

Verzending geschiedt naar Nederland en binnenkort ook in België. We rekenen een standaardtarief van 6,95 voor al uw pakketten.

 

Brievenbuspakket

Wij sturen onze producten ook met brievenbuspost. In heel Nederland kan dit door de brievenbus en PostNL bezorgt deze pakketjes 6 dagen per week. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

 

Chocolade

Wanneer de mussen van het dak vallen en chocolade smelt, zullen we dit niet verzenden. Wanneer de temperaturen dermate hoog zijn en u dit heeft besteld, nemen we contact met u op.

 

Verzending

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen welke met de pakketpost worden verstuurd