• Bezorging enkel binnen Nederland!
  • Voor 15.00 uur besteld = vandaag verzonden.
  • Veilig betalen.
  • Altijd incl. gratis wenskaart.
  • Unieke cadeaus

Pakketpost

Onze pakketten worden bezorgd met pakketdienst PostNL. Zij bezorgen pakketten van maandag t/m zaterdag.  PostNL levert binnen Nederland voor 95% de volgende dag af. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL.

Verzending geschiedt naar Nederland en binnenkort ook in België. We rekenen een standaardtarief van 6,95 voor al uw pakketten.

 

Brievenbuspakket

Wij sturen onze producten ook met brievenbuspost. In heel Nederland kan dit door de brievenbus en PostNL bezorgt deze pakketjes 6 dagen per week. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

 

Chocolade

Wanneer de mussen van het dak vallen en chocolade smelt, zullen we dit niet verzenden. Wanneer de temperaturen dermate hoog zijn en u dit heeft besteld, nemen we contact met u op.

 

Gratis verzending

Bedraagt uw bestelling meer dan € 100 dan hoeft u geen verzendkosten te betalen voor uw verzending binnen Nederland.

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Hieronder de bezorgtabel van PostNL:

 

Gepost op:        Bezorgd op:
Maandag           Dinsdag
Dinsdag             Woensdag
Woensdag         Donderdag
Donderdag        Vrijdag
Vrijdag                Zaterdag
Zaterdag            Dinsdag
Zondag               Dinsdag